5 de febrero de 2012

Visions, el debut de Grimes

Claire Boucher: Grimes
És inevitable no parlar gairebé cada dia d’algunes de les bandes del cartell del proper Primavera Sound 2012. Son tants els grups confirmats, que cada dia hi ha noticies relacionades amb algun d’ells.
En aquest cas, es tracta de Grimes, projecte independent sota el que s’amaga la canadenca Claire Boucher. Grimes segons la seva discogràfica Arbutus Records, es tracta d’un “projecte tant musical com visual, que reuneix arts en 2D, performance, dansa, vídeo i so”. Grimes no és música de la que t’arriba fàcilment: obscura, misteriosa, etèria i electrònica,té una sonoritat més propera al so atmosfèric que als hits indies que et puguin posar qualsevol dissabte vespre. Certament, si estau deprimits no us recomano l’escolta, però com diu la pròpia Boucher es tracta “d’una fugida de la seva experiència violenta, mitjançant un procés creatiu sensual, místic i catàrtic que serveixi de vehicle per a un purgatori psíquic.”
Visions

Després d’editar un EP l’any 2010 The Darkbloom split EP en format limitat de 30 cassettes, seguit d’un segon EP, Halfaxa, el mateix any i l’any 2011 per On Darkbloom, el proper 21 de febrer llançarà el seu debut Visions del que ja tenim avançament sonor amb Genesis.