17 de marzo de 2012

Seapunk


Fetitxes del seapunk
Hi ha poques coses que es contagiïn tan ràpidament com les modes, la música i les tendències gràcies a Internet. Una mescla d'aquestes tres coses és el que ha portat el seapunk a ser un dels nou hype, tant com a moviment teen i de moda com a tendència musical.

La paraula seapunk fou inventada per DJ novayorkí Lil Internet i està encapçalat pels productors de Los Ángeles Albert Redwine i Shan Beaste recolçant a bandes com Teams, Fire For Effect, Zombelle, M¥rrĦ Ka Ba i Unicorn Kid.

En realitat, totes aquestes bandes no tenen un nexe sonor clar i és tracta d'una mescla entre el cyber punk futurístic, el new age electrònic i el chill out obsessionat pels sons aquàtics i tropicals.

L'estètica de tot el moviment és gairebé indescriptible mesclant estètica grunge, punk, fashionisme, coke fashion i cultura rave i hippy a parts igual. Això si, tenyir-se els cabells verds o blaus és absolutament imprescindible per formar part del moviment. L'imaginària pròpia està plena de referències als 90, mars virtuals, dofins, platges, collages i paradisos pixelats.


A finals de l'any passat la discogràfica Coral Records va llançar #Seapunk Volume 1 Limited Edition CD​-​R - SPLASH001 que podeu escoltar més avall.


A més us recomano els següents temes: