7 de febrero de 2012

Black Sabbath, contra vent i marea

Sembla que ni la vida plena d'excessos i els 34 anys que duen sense trepitjar un escenari els aturaran. Black Sabbath han anunciat avui al seu facebook que continuaran la grabació del nou àlbum i la gira per festivals el proper estiu encara que el seu bateria Bill Ward hagi abandonat el projecte.
En paraules textuals, la banda assenyala:
“Estem molt tristos en assabentar-nos via Facebook que Bill va declinar participar en els plans actuals de Black Sabbath, però no tenim més remei que continuar amb l'enregistrament sense ell, encara que la nostra porta sempre està oberta. Estem encara en el Regne Unit amb el Tony. Escrivint i gravant el nou àlbum en una bona ratxa. Ens veiem en el Download! Tony, Ozzy i Geezer”.

Sembla que segons Ward la seva situació a la reunió a la banda era injusta i sense un contracte a l'altura. Tot i que, com a membre inicial de la banda, es reuní de bona fe, es sentia menyspreat. A més, Tony Iommi fou diagnosticat d'un linfoma recentment i es troba en tractament. El futur dels seus projectes és a hores d'ara molt incert.
Black Sabbath a inicis dels 70