26 de febrero de 2012

Tothom parla de...

Què ha estat en boca de tots durant aquesta setmana...
Charli XCX, Lana del Rey, Skrillex, Blur i Azaelia Banks


Charli XCX. Nina mimada de Pitchfork és un dels hipes del moment, però molt semblant a Sky Ferreira o Marina and the Diamonds. Dia 22 va llançar nou single del seu proper debut Nuclear Seasons.


Lana del Rey. I no té pinta de que deixin de parlar d'ella aviat. En dos dies, l'han alabada i enfonsada gairebé a parts iguals. Aquí no som gens detractors. Aquesta setmana se n'ha parlat per haver versionan a la gran Shirley Bassey amb el raper Smile. 


Skrillex. És el dj dubstep del moment. I no sols per la seva sonada enemistat amb Deadmau5. A finals de l'any passat edità l'EP Bangarang amb set temes. D'un d'ells ha estrenat nou vídeo.

Blur. Tornen i de quina manera. Son portada de la NME d'aquesta setmana i s'han enduit el premi als Brit Awards per la seva contribució a la música, el Outstanding Contribution to Music Award i a més s'anuncià que tancaran la celebració de les Olimpiades de Londres amb New Order i The Specials. Abans de la gal·la dels Brit Awards estrenaren nova cançó Under The Westway. Esperem que això signifiqui un nou àlbum proper!

Azaelia Banks. L'acaven de fitxar a Universal però ningú ho diria. La rapera és tota una promesa de l'escena americana i tot un seguit de bandes i celebrities ho certifiquen als dos costats de l'Atlàntic. Gwyneth Paltrow, Friendly Fires, Metronomy, Calvin Harris, Kanye West, Scissor Sisters, entre d'altres ho corroboren. Heu d'escoltar 212