24 de febrero de 2012

Interestelar, segon àlbum de Frankie Rose

Frankie Rose (tercera per l'esquerra) & The Outs
Frankie Rose, antiga membre de Dum Dum Girls, Vivian Girls i Crystal Stilts, bandes que jugaven amb la música popular d'èpoques anteriors pasant-la pel filtre de Brooklyn i l'estètica lo-fi, llança el seu segon àlbum, acompanyada d'altres tres membres -The Outs-. Interestelar ha estat gravat de manera similar a les seves anteriors bandes i reflecteix les influències de les girl bands dels 60 i el garage a través del prisma dels anys 90 de l’indie-pop. Interestelar, no varia gaire del so del seu predecessor.

De so fosc, recorda a The Cure i New Order, així com Cocteau Twins, però sense tornades ni temes tan marcats. Amb proporcions delicades i sensibleres, recorre a les guitarres atmosfèriques i els coralismes. Gairebé com la banda sonora d'un conte de fades.

El preciosisme és la línia de continuació de l’LP. No hi ha un instrument que prengui  la davantera, sinó que el so oscil·la entre els sintetitzadors, el baix i les tènues percussions. Destaca el primer single Know Me, un tema a medi tempo perfecte per donar la benvinguda a l'entrada
 de la primavera.



Interestelar surt el proper 19 de març.