22 de marzo de 2012

Waiting for... Devendra Banhart

Devendra Banhart
Com alguns sabreu, el títol de l'entrada l'he agafat de l'antic festival que es celebrava a l'illa, Waiting for Waits, en un intent de portar a Tom Waits als nostres escenaris.

És curiós com alguns artistes,  per a o per b, mai tens oportunitats de veure'ls en directe. Ja pot ser Tom Waits, que no es digna a venir, Tom Petty (un altre que tampoc es digna a venir al nostre país) o Devendra Banhart, que duu des de 2009 sense treure material nou amb el seu darrer What will we be ni girar.

Eperò, a finals del passat mes de febrer, a un petit concert a Xile, va presentar alguns temes nous encara sense nom:

A més, des d'avui dia 22 de març fins el proper 13 de maig, Devendra Banhart participarà en una exposició de 360 projeccions de l'artista de Los Ángeles Doug Aitken. La peça, anomenada Song 1, es projectarà a l'exterior del Hirshhorn Museum a Washington DC i tendrà aquesta aparença.
La part musical comptarà a més de Devendra amb James Murphy de LCD Soundsystem, Beck, No Age, Summer Camp, The Flamingos i Peggy Lee. Tots ells versionaran el tema I Only Have Eyes For You de 1930, un tema típic dels estàndars de jazz.
Esperem que tots aquests projectes conclueixin en un nou àlbum proper.