26 de marzo de 2012

Planetaleta al Cultura Club

Davant la minúscula escena de música en directe a les Balears, els dj's i dj sets de bandes reconegudes són de les poques oportunitats que hi ha per al món musical indie.
Es per això que quan venen a punxar Kaiser Chiefs o Zombie Kids per l'illa, val més anar-hi, perquè no hi ha gaires més alternatives.
Aquesta vegada ens visitava Planetaleta, músic, productor i Dj, membre sempre implicat amb l'evolució de música indie al País Vasc. Javier Letamendia forma part de bandes com El Inquilino Comunista i We Are Standard i d'entre moltes de les bandes que ha produït es troben els mateixos We Are Standard, Zodiacs o Electrobikinis. 

Tractant-se d'un dj que ha actuat a de mitja Europa i Estats Units i una de les figures més inquietes del món indie-electrònic espanyol, la veritat és que la seva sessió prometia. I el fet que ho fes per partida doble (primer el dia 24 a La Penya Artística a Sa Pobla i llavors al Cultura Club) només ho feia remarcar... .Quina decepció de sessió, playlist, punxada o com li volgueu anomenar. Tot un seguit de Michael Jackson's, Queen's, Blondie's, i altres velles glòries que sols canviaren (que no significa, milloraren) quan sonà algun tema de Franz Ferdinand o Chemical Brothers. Res que no hagem escoltat un milió de vegades abans. Francament semblava la visita d'un dj resident de M80 Radio.
Planetaleta aka Javier Letamendia