1 de marzo de 2012

Les col·laboracions impossibles de Converse


La marca de roba esportiva i sabates virals Converse torna a recorre a la figura de músics per a promocionar la seva imatge.
En aquest cas, ha unit a Gorillaz, Andre 3000 i James Murphy (líder i cap pensant del desaparegut projecte LCD Soundsystem). Encara que el tema DoYaThing ja té unes setmanes, el vídeo d'aquesta col·laboració impossible ha sortit avui mateix.
Altres col·laboracions anteriors son les de Julian Casablancas (líder de The Strokes), Santigold i N.E.R.D. de l'any 2008.

L'any 2010 reunint a Bethany Cosentino de Best Coast, Kid Cudi i Rostam Batmanglij membre de Vampire Weekend. Podeu veure el vídeo aquí o escoltar l'audio a continuació.

El mateix any, Paloma Faith, Graham Coxon de Blur i Bill Ryder- Jones llançà Desire.


Bernard Sumner de New Order i Joy Division, juntament amb Hot Chip i Hot City feren la seva particular aportació a Didn't know what love was



L'any passat fou el torn de I'm a Goner col·laboració de Matt & Kim, Soulja Boy i Andrew W.K.

A més així, Gorillaz s'uneixen al nombrós nombre de musics que han posat amb les conegudes i mítiques sabatilles, entre els que es troben noms tan coneguts com Karen O de Yeah Yeah Yeahs, Sid Vicious, James Dean, M.I.A. i els membres de les cançons col·laboradores, entre d'altres.