21 de marzo de 2012

M'encanta Lana del Rey


He estat durant molts mesos intentant evitar escriure sobre Lana del Rey. No sols perquè ha estat un fenòmen en boca de tots sinó perquè volia evitar seguir el hype de manera subjectiva.
Ara és, quasi, ridícul que digui que coneixia a Lana del Rey molt abans de que es convertís en Lana del Rey, quan tan sols es coneixia la cançó Video Games i aquesta ni tan sols tenia vídeo fet; aquest vídeo d'aires retro que tant i tant ha donat de que parlar. El meu amic Miquel Àngel i jo, la solíem escoltar una vegada i una altra i ell es delectava amb les poques fotografies disponibles de Lizzie Grant (nom real de Lana del Rey) disponibles al google images. Però repetesc, dir això ara és ridícul. Lana del Rey s'ha convertit en una artista (encara que molts encara discrepen d'aquesta categoria) viral que aixeca tant passions com odiïs.
M'he d'incloure dins el primer grup. No fa res diferent a la resta dels artistes o músics del món: intenta fer-se un lloc al món de la música i triomfar. I punt. Què ha optat per canviar-se el nom i fer us de cirurgia estètica? Doncs, no crec que faci res que no facin molts altres. Què té una imatge super estudiada?doncs tampoc fa res que no facin els altres......

En definitiva. Lana del Rey t'agradarà o no t'agradarà, però és innegable que és un dels fenòmens de l'any.
El passat dia 19 va estrenà nou vídeo de Blue Jeans, un del singles que es coneixien abans de la sortida del seu primer LP Born to die.