25 de noviembre de 2011

Cites per als darrers mesos de l'any

Clica per augmentar
Tot i que ja han començat a anunciar alguns dels caps de cartell dels grans festivals de la península, que es celebraran el proper 2012(com és el cas del FIB, L’Arenal Sound de Castelló o el Primavera Sound), encara tenim un mes i mig per davant de 2011, que podem disfrutar, musicalment parlant. I sense sortir de l’illa, és clar.

Avui mateix, s’ha anunciat l’actuació del duo francès Make the Girl Dance, com a protagonistes de la celebració de Cap d’Any del club de Passeig Marítim CulturaClub.

Més proper, tenim el Jazz Voyeur Festival, en la seva octava edició, que començà el passat dia 23 de novembre. Podeu consultar tota la programació aquí.

A més, el dia 3 de desembre Los Secretos passaran per l’illa per presentar el seu nou disc En Este Mundo Raro al Trui Teatre al col·legi La Salle.


Clica per augmentar
Altres dates molt destacables son la celebració de l’10è Aniversari del club Casino Royale a la Sala Assaig, el dia 5 de desembre i aprofitant la festivitat del dia següent. Comptarà amb la visita dels belgues Goose i els madrilenys The Bright, a més del DJ set dels barcelonins Los Tiki Phantoms, i altres sessions de punxadiscos residents i convidats.

I continuant a la Sala Assaig, el 17 de desembre el murcians Second, després d’una gira que els ha portat per tota geografia nacional, presentaran a Mallorca Demasiado Soñadores, el seu cinquè i darrer LP, una visita esperada, perquè no visitaven l’illa des de setembre de l’any passat. Formats el 1997, es donaren a coneixer per guanyar el Global Battle of the Bands a Londres.