31 de enero de 2012

Primavera Sound + Friends

Des de Brooklyn, Friends
Després de veure la retransmissió de les darreres incorporacions al cartell del festival barceloní Primavera Sound, en streaming a la seva web, la cosa semblava més una gala dels Óscar que  una roda de premsa d'un festival indie. I després de tot el xibarri inicial, ens posam seriosos i ens centram sols en el tema musical.

Ens hem quedat molt sorpresos en veure que moltes de les  bandes que vénen tenen un nom molt semblant, el que ens ha parescut bastant anecdòtic. És a dir, tenim a Girls i Girls Name. Després The Field i Field Music; els mallorquins Beach Beach, Dirty Beaches que són canadenc-taiwanesos i els americans Beach House; Sleep i Sleepy Sun. Per acabar amb el quartet de la mort: Death in Vegas, Death Cab for Cutie, Napalm Death i Death Grips. (Podeu veure tot el cartell definitiu, aquí.)
Amb tants noms semblants quan van anunciar als Friends, francament pensàrem que es referien a Friendly Fires. Serà que ens ha traït el subconscient, perquè ens agraden moltíssim.

Després de cercar als nous Friends, descobreixo que són de Brooklyn i, que tot i ser, un grup molt heterogeni de personalitats els seus temes estan plens de sensualitat, purpurina i colors psicodèlics. Us deixo amb els seus primers singles: