23 de enero de 2012

Delafé y las Flores Azules a Palma

 19-01-2012// Plaça de la Reina, Palma// 00h

Aprofitant tots els concerts gratuïts, Palma es va fer als carrers per a omplir tots els escenaris localitzats a les places ciutat.
Com que la proposta de Coti, Maldita Nerea i el Coro Rociero de la Casa de Andalucía no ens engrescava gaire, anarem directes la Plaça de la Reina a veure a Delafé y Las Flores Azules.

©Dukanto Photography
L'Helena Miquel, Óscar D'aniello i compañía sortiren puntuals, i a l'hora que havíen anunciat al seu twitter. Tot i que la gent, al principi, es va mostrar més entusiasta pel que passava entre el públic i amics que pels protagonistes de l'escenari,  van començar despertar de la seva lletania a la segona-tercera cançó. Segons la banda, porten més de dos anys de gira i es va notar. Les coreografies estaven clavades i el so va ser perfecte, cosa sorprenent tenint en compte les retallades de pressupost que ha sofrit la Revetla de Sant Sebastià . Dir que, no portaven ni setlist, com a professionals. Això si, un munt d'aparatets de percussió que van animar a tot el públic, sempre tan fan de la xaranga, qui es va 'venir amunt' sobretot amb Río por no llorar.

Marxosos i molt animats, es mostraren molt comunicatius amb el públic. I anunciaren que el proper 3 de febrer es comencen a gravar nou disc!