12 de diciembre de 2011

Mallorca Spring Meeting

Cartell de la festa
La informació d'aquest nou festival i festa universitària que es durà a terme a l'illa és molt escassa i gairebé inexistent, a més, es publica gairebé amb compta-gotes, així que només vos podré parlar del poc que ja s'ha publicat.

Per donar sortida al recinte hoteler del Mallorca Rocks, del proper 2 al 7 d’abril tendrà lloc el Mallorca Spring Meeting, un festival que comptarà amb noms nacionals i internacionals i, de mateixa manera al Mallorca Rocks com a complex hoteler, oferiran tot un seguit d’activitats vacacionals, culturals i d’oci.

Algunes de les confirmacions per al cartell del festival son el dj Juan Magan, Carlos Jean o els catalans Sidonie.
A més, s’han organitzat tot un seguit de festes i sessions especials als locals de Punta Ballena i tot Magaluf.

El fet especial d’aquest festival es que s’ha obert un concurs de bandes nacionals i europees per tocar juntamet amb els caps de cartell. Per a més informació podeu consultar les pàgines locals del festival o bé la publicació general, aquí.


Aquest festival escalfarà motors per a l’inici de la nova temporada del Mallorca i Ibiza Rocks, pel juny de 2012, els quals demà dia 13 anunciaran els actes de la Opening i Closing Party, és a dir, la festa d’obertura i la de cloenda.